fethiye habermuğlamuğla haberfethiye haberlerfethiyeden haberlerseydikemer haberhaber seydikemerhaber fethiyeseydikemerKaraçulhaKaraçulha DerneğiÇalışÖlüdenizMuğlaFethiye BelediyesiMuğla BüyükşehirMuskiPatlangıçMUTTAŞMUÇEPMuğla ÜniversitesiFethiye İşletme FakültesiFethiyesporfethiye haberlerkaraçulhaçamköyfethiye körfezifethiye belediyesifethiye kaymakamlığımuğla haberbeşkaza haberenflasyonemeklilikötvdövizakpchpsaadetmhpiyi
DOLAR
27,4407
EURO
28,7629
ALTIN
1.612,79
BIST
8.486,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
25°C
Muğla
25°C
Az Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
26°C
Çarşamba Açık
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Açık
27°C

Başkan Adayı Göktepe’den FTSO Ziyareti

Başkan Adayı Göktepe’den FTSO Ziyareti
5 Ocak 2022 13:24
0
A+
A-

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimine sayılı günler kala başkan adayları çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Saha çalışması, sivil toplum örgütlerini ziyaret, afiş, araç giydirme, araçla gezi, sesli, görüntülü reklamlar ve bire  bir  çalışmalar ile son viraja girildi. Bu kapsamda Esnaf Odası Başkan Adayı Tezcan Göktepe ve ekibi sabah saatlerinde Fethiye  Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Osman Çıralı’yı makamında ziyaret etti. Ardından Fethiye’nin köklü esnafı Burhanettin Tuna ve Kerim Ballıoğlu’nu ziyaret ettiler. Ardında İnlice ve Kaya köydeki üye ziyaretlerine devam ettiler. Yıllardır tek liste gidilen seçime Tezcan Göktepe ve ekibinin renk ve heyecan getirdiği vurgulanıyor. İyi ekip, iyi çalışma, esnafın ihtiyacını giderebilecek adayın Tezcan Göktepe olduğu bire bir söyleniyor.

Parlayan Aday Göktepe

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimi 08.01.2022 Cumartesi günü Eski Fethiye Lisesi Şimdiki Gazi İlköğretim Okulu Spor Salona saat 10.da başlayacak. İki yeni adayın sahada tozu dumana katmasıyla başlayan seçim çalışmalarının sonucunu sandık belirleyecek. Bu günlere gelinirken neler oluyor adaylar arasında?. Bir tarafta 16 yıllık bir metal yorgunluk ve yönetim listesi geçmiş yılları aratan bir liste olduğu vurgulanıyor. Diğer taraftan mevcut başkan ile yeni aday arasında patırtılı gürültülü giden bir seçim çalışması olduğu, yeni heyecanlı olan adayın MHP gün yönetiminde yılbaşı kutlaması yapıldığına dikkat çekiliyor. Bunun yanında MHP ve AKP adayı olarak mevcut başkanın da odaya siyaset sokulmasın diyerek dillendirmesi kafalar iyice soru işaretlerini çoğalttığı konuşuluyor. En seviyeli kavgaya gürültüye karışmadan yapacakları bu diyen, olduğu gibi konuşan, verdiğim sözün altında kalmak istemiyorum diyebilen koca Fethiyeli Tezcan Göktepe ve ekibi olduğu yer yerde konuşuluyor. Ben yapacaklarıma yaparım, olmayacak bir konuda fikir yürüterek boynumu yere eğmek istemiyorum dediği için her kesimden ilgi görüyor. Önemli olan konuştuklarımızın, yapacağım dediklerimizi yapabilmek ondan dolayı süslü laflar etmeye gerek yok diyor namı değer İksirci Tezcan Göktepe diyorlar.

“Çıralı Kapıda Karşıladı”

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Tezcan GÖKTEPE ve ekibi, gece gündüz çalışmalarına devam ediyor. Her fırsattı değerlendiren Tezcan Göktepe ve ekibi güne Fethiye  Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Osman Çıralı’yı makamında ziyaretle başladı. FSTO Başkanı Osman Çıralı Göktepe ve Ekibini kapıda karşıladı. Çok samimi olarak ilgi gösteren Çıralı, Başkan Adayı Tezcan Göktepe ve  ekibi kalabalık olunca toplantı salonunda ağırladı. Fethiye’de yıpranmamış, kendi işinde başarılı olan kişilerden oluşan çalışma arkadaşlarını tek tek tanıtan Başkan Adayı Tezcan Göktepe, “Bizim amacımız esnaf odasını esnafın odası yapmak. Söz ile değil tüm üyelerimize hizmet üreterek. Bu konuda neler yapacaklarımızı yaklaşık 8 aydır anlatıyoruz. Artık son düzlükteyiz diyebilirim. Bu son düzlükte de durmuyoruz, gece gündüz çalıyoruz. Bizim yönetimde olacak arkadaşlarımız burada. Her biri pırlanta gibi işinde başarı elde etmiş, gözlerinden hizmet aşkı fışkırıyor. Diğer adaylarımızın yanındaki çalışma arkadaşları ile bizim çalışma arkadaşlarımızı değerlendirsinler. Bu yapacağız dediğimiz projelere bu arkadaşlarımızla birlikte yapacağız. Biz hizmet etmek için çıktık bu yola. Hizmet almak isteyen esnaflarımız bize oy versinler. Sonra ah tüh kimseyi kurtarmaz. Esnafın her türlü sorunu çözüm bulacak veya bulmak için çalışacak başkan ve ekibi olarak 8.Ocak 2022 Cumartesi günü tüm üyelerimizi sandık başına davet ediyor ve destek istiyoruz”dedi.

Çok güzel ekip olmuş diyen Fethiye  Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Osman Çıralı, “Bizler seçilmişler olarak, seçilen göreve gelen her başkan ile çalışmak için buradayız. Fethiye Sanayi ve Ticaret Odası başkanı olarak, üyelerimizin ve Fethiye’mizin menfaatlerini ön planda tutarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Fethiye Güç Birliği olarak adlandırdığımız çalışma arkadaşlarımızın çoğunluğu sivil toplum kuruluşlarından oluşmaktadır. Bu kapsamda Fethiye Esnaf Odası da çalışma paydaşımızdır. Seçilen her arkadaşımız  bizimde başkanımızdır. Tabiki böyle güzel bir ekiple de çalışmak nasip kısmet olur. Başkan adayı Tezcan bey nezdinde tüm ekip güçlü isimlerden oluştuğunu görüyoruz. Fethiye’mize şimdiden hayırlı olsun seçiminiz”dedi. Yaklaşık olarak bir saat süren ziyaret sonrasında yine kapıya kadar uğurlayan FSTO Başkanı Osman Çıralı ile oda önünde basına poz verdiler.

Ardından Fethiye’nin köklü sevilen esnaflarından olan Mendos ticaret sahibi Burhanettin Tuna’yı işletmesinde ziyaret ettiler. Orada bulunan Ballıoğlu Zücaciye sahibi Kerim Ballıoğlu ilede fikir alışverişinde bulundular. İki esnafta, “Çok güzel bir ekip olmuşsunuz, bu ekip istenilen hizmete her konuda cevap verebilir. Yolunuz açık olsun diyerek fotoğraf çekimi için poz verdiler.

Daha sonrasında ise  Tezcan Göktepe ve Ekip arkadaşları ile birlikte İnlice ve Kayaköyde saha çalışmaları yaptıkları öğrenildi.