fethiye habermuğlamuğla haberfethiye haberlerfethiyeden haberlerseydikemer haberhaber seydikemerhaber fethiyeseydikemerKaraçulhaKaraçulha DerneğiÇalışÖlüdenizMuğlaFethiye BelediyesiMuğla BüyükşehirMuskiPatlangıçMUTTAŞMUÇEPMuğla ÜniversitesiFethiye İşletme FakültesiFethiyesporfethiye haberlerkaraçulhaçamköyfethiye körfezifethiye belediyesifethiye kaymakamlığımuğla haberbeşkaza haberenflasyonemeklilikötvdövizakpchpsaadetmhpiyi
DOLAR
32,3784
EURO
34,7459
ALTIN
2.410,23
BIST
10.102,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Açık
22°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Fethiye Esnaf Odası için Başkanlık Yarışı Başladı

Fethiye Esnaf Odası için Başkanlık Yarışı Başladı
24 Ocak 2021 14:09
0
A+
A-

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlık yarışı başladı. Geçen dönem Mehmet Soydemir ile birlikte yarışan başkan adayı olmamış iken 2022-2026 dönemi için şimdiden iki adayın ismi konuşulmaya ve yerel basında yer almaya başladı.

2021 yılı Aralık veya 2022 Ocak ayında yapılacak olan Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanlığı seçimi için Tezcan Göktepe ve Kamil Mutlu Demirtaş’ın adı sıkça konuşulmaya başlandı. Fethiye’de yıllardır tostçuluk ve Otel işletmeciliği yapan Tezcan Göktepe, Fethiye Kültür Merkezi yanında uğrak yeri olan işletmesi ve içecek tostu ile tanınıyor. Kamil Mutlu Demirtaş Sürat Kargo acentesinde yönetici olarak görev yapıyor. Henüz adayların bu yönde açıklamaları olmamasına rağmen yaptıkları ziyaretler ve yerel basında yer alan haberler başkan adaylığı iddialarını doğruluyor.

Diğer taraftan Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’in tekrar aday olup olmayacağı veya başkan yardımcısı Veli Uysal’ın adaylığı ile mi yola devam edileceği henüz netlik kazanmamış görünüyor. Görünen birşey varsa o da beşbine yakın üyesi bulunan ve Fethiye’nin en önemli kamu kurumu niteliğinde meslek kuruluşlarından birisi olan Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası için başkanlık yarışının erken başladığı.  Pandemi koşulları ile birlikte sürecin nasıl işleyeceği ve yarışın nasıl sonuçlanacağını ise zaman gösterecek.

Haber Merkezi

Yorumlar

  1. Arif şimşek dedi ki:

    Efendi ,dürüst, güvenilir ve basarili bir kişi tabikide bu görevi layıkıyla yerine getirir,ALLAH yolunu açık etsin.

  2. Arif şimşek dedi ki:

    Efendi ,dürüst, güvenilir ve basarili bir kişi tabikide bu görevi layıkıyla yerine getirir,ALLAH yolunu açık etsin. KAMiL MUTLU DEMİRTAŞ başarılar.

  3. Ali ŞANSALAN dedi ki:

    Esnaflığın içinden gelmiş, şimdiye kadar yaşam öyküsünde her zaman esnafların yanında olmuş; yardımsever ve iyilik konusunda kişiliği ile ispatlamış birisi olan Sayın Kamil Mutlu DEMİRTAŞ’ın çıktığı bu yolda başarılar dilerim. Tüm Fethiyem’izin esnaflarına hayırlı uğurlu olsun.