fethiye habermuğlamuğla haberfethiye haberlerfethiyeden haberlerseydikemer haberhaber seydikemerhaber fethiyeseydikemerKaraçulhaKaraçulha DerneğiÇalışÖlüdenizMuğlaFethiye BelediyesiMuğla BüyükşehirMuskiPatlangıçMUTTAŞMUÇEPMuğla ÜniversitesiFethiye İşletme FakültesiFethiyesporfethiye haberlerkaraçulhaçamköyfethiye körfezifethiye belediyesifethiye kaymakamlığımuğla haberbeşkaza haberenflasyonemeklilikötvdövizakpchpsaadetmhpiyi
DOLAR
28,8960
EURO
31,4606
ALTIN
1.923,44
BIST
8.026,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
15°C
Muğla
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
12°C
Çarşamba Yağmurlu
11°C
Perşembe Az Bulutlu
10°C

Vekil Adayı Saatcı Halkın Sorunlarını Dinliyor

Vekil Adayı Saatcı Halkın Sorunlarını Dinliyor
3 Mayıs 2023 16:10
0
A+
A-

İyi Parti 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı beraberinde İyi Parti Kavaklıdere İlçe Başkanı Mustafa Şahan ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Halkın ve esnafların sorunlarını dinleyen Milletvekili Adayı Saatcı, bölge sakinleri tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Seçim çalışmalarını Kavaklıdere’de sürdüren İyi Parti Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Geniş katılımların olduğu toplantılarda projelerini anlatan Milletvekili Adayı Saatcı, 14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimlerin büyük önem taşıdığını belirtti. Kullanılacak bir oyun bile çok kıymetli olduğunun altını çizen Saatcı, seçmenlerden mutlaka sandığa gitmelerini istedi.

Esnaflar ve vatandaşlarla sohbet eden İyi Parti Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, Muğla’nın her köşesinin ayrı güzelliğe sahip olduğunu ve her şeyin en iyisini hak ettiğini dile getirdi. Ülke siyaset gündemi ve İyi Parti’nin seçim politikaları üzerine değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Adayı Saatcı, kendisine gösterilen teveccüh için bölge sakinlerine şükranlarını sundu. Gezi programı ile ilgili olarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Saatcı, “Kavaklıdere programımızda bizlere eşlik eden İyi Parti İlçe Başkanımız Sayın Mustafa Şahan, ilçe teşkilatımız ve samimiyeti ile bizlere güç veren kıymetli Kavaklıdereliler’e çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.